Watervriend gezocht

Kaderlid bij de Alphense Watervrienden
 

De Alphense Watervrienden is een van de grotere sportverenigingen in Alphen aan den Rijn. Wij streven ernaar leden op een prettige en ontspannen manier de zwemdiploma’s te laten behalen. Plezier bij het zwemmen en veiligheid vinden we belangrijk bij al onze verenigingsactiviteiten. Als zwemmen op een prettige, sportieve en recreatieve manier gaat en je je lekker kunt bewegen in het water, is leren zwemmen het leukst.

Natuurlijk hebben wij ook een flink aantal kaderleden nodig om aan alle leden de zwemlessen waarvoor zij zich bij ons ingeschreven hebben, te kunnen bieden. Enkele van onze kaderleden zijn alleen actief in de organisatie, maar het grootste deel van ons kader is elke week als lesgever in het bad te vinden. En meer van deze enthousiaste vrijwillige kaderleden zijn altijd welkom!
 

Op dit moment zoeken wij mensen die op maandag en/of woensdag tussen 18.00 en 20.00 uur een of meerdere zwemuren beschikbaar zijn om ons kader te versterken.

Wanneer je interesse hebt om als zwemleider lid te worden van onze vereniging, vragen wij het volgende van je:

  • affiniteit met kinderen;
  • affiniteit met zwemmen;
  • in het bezit zijn van minimaal het zwemdiploma A en B;
  • de toezegging om elke week een of meerdere zwemuren aanwezig te zijn op de maandag- en/of woensdagavond.
  • de bereidheid tot het op termijn volgen van de interne cursus Zwemleider Zwem-ABC.

Wij bieden het volgende:

  • een gezellige, ontspannen sfeer;
  • de mogelijkheid tot het volgen van de interne cursus Zwemleider Zwem-ABC. Tijdens deze cursus behaal je o.a. een EHBO-diploma inclusief reanimatie, het zwemdiploma C en het diploma  Zwemmend Redden voor Zwembaden (voor zover nog niet in je bezit);
  • gedurende het seizoen diverse avonden voor het kader,  zoals de spelletjesavond, kaderavond en Sinterklaasavond.

Spreekt het beschreven profiel je aan, stuur dan een mail naar secretariaat@alphensewatervrienden.nl. Vermeld hier in ieder geval je naam, contactgegevens en leeftijd. Natuurlijk zijn wij ook erg nieuwsgierig naar de reden waarom je zwemleider bij de Alphense Watervrienden wil worden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

© Copyright 2018
Alphense Watervrienden
Terug naar boven