Activiteiten

27 - 28 jun 2020
Datum 27 - 28 jun 2020
Tijdstip 10:00 - 15:00 uur
Locatie Terschelling

Let op! Deze activiteit is alleen voor de vrijwilligers die tevens een uitnodiging via email hebben ontvangen!

Uitnodiging Jubileum-uitje 2020

 

In 2020 bestaan de Alphense Watervrienden 50 jaar. Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We willen jullie graag uitnodigen om een dag en nacht mee te gaan naar het mooie Waddeneiland Terschelling. Hier gaan we met elkaar allerlei leuke, actieve en verschillende activiteiten doen. Je kunt denken aan een gps fietstocht, strandactiviteiten, genieten van een optreden van de plaatselijk bekende zanger Hessel en natuurlijk lekker met elkaar eten en proosten op dit geweldige jubileum.
 

Dit kaderuitje zal plaatsvinden op zaterdag 27 juni 2020 en zal duren tot zondag 28 juni 2020. Een paar weken voor het kaderuitje krijgen jullie meer info over de tijdlijn van het weekend.

 

Je kunt je opgeven via Club Assistent uiterlijk tot maandag 03 februari 2020. Uiteraard mag je partner en/of vriend(in) ook mee. Voor het laatste geldt dat de relatie tenminste zes maanden voor aanvang van de reis is aangegaan.
 

Een ieder die zich niet voor deze datum heeft opgegeven kan helaas echt niet meer deelnemen, dit i.v.m. het opgeven van het aantal deelnemers. Voor dit kaderuitje geldt eenmaal opgegeven is ook meegaan, anders zijn de kosten voor eigen rekening.

 

We hopen dat jullie je allemaal opgeven voor dit leuke en bijzondere kaderuitje!

 

Groeten,

 

Evenementencommissie namens het Bestuur,

 

Marc, Robert en Gerdien

Aantal deelnemers: 23 (37)
Inschrijven is mogelijk tot 03-02-2020

Activiteitenarchief

© Copyright 2018
Alphense Watervrienden
Terug naar boven