Kalender

25 mrt 2019 18.00 tot 20.00
zwembad Aquarijn Afzwemmen ABC
 
6 apr 2019 19:00
Petanque vereniging "Les Pointeurs" Spelletjes avond

Hallo Allemaal,

Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse spelletjesavond. Dit jaar wordt deze avond gehouden op zaterdag 6 april. Net als voorgaande jaren is deze avond niet alleen bedoeld voor onze kaderleden, maar ook voor onze leden van 18 jaar en ouder. Je hoeft natuurlijk niet alleen te komen. Ook een partner, echtgenoot, vriend of vriendin is van harte welkom.

De spelletjes waaruit je kunt kiezen zijn het vertrouwde klaverjassen, sjoelen en petanque maar ook het inmiddels bekende spel KUBB staat weer op het programma. Uiteraard zullen we weer zorgen voor een paar leuke prijsjes voor de toppers van deze avond en ook de tombola met mooie en leuke prijzen zal dit jaar niet ontbreken.

De spelletjesavond zal worden gehouden op de inmiddels zeer bekende locatie, de kantine van petanquevereniging
“Les Pointeurs”. Deze kantine bevindt zich aan de Olympiaweg (naast de korfbalvereniging Tempo). De zaal is open vanaf 19.00 uur en de avond zal natuurlijk worden begonnen met koffie en/of thee. Om 19.30 uur gaan we beginnen met de spelletjes. Ook dit jaar zullen wij weer een aantal consumpties voor onze rekening nemen. De consumptiebonnen ontvang je bij binnenkomst. De overige consumpties zijn voor eigen rekening. Als extra bonus ontvangt elke deelnemer bij binnenkomst één GRATIS lot voor de tombola!

Heb je zin in een gezellige avond vol spelletjes, dan vragen wij je voor 30 maart op te geven via onderstaande button in de mail of via de activiteit Club Assistent.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 6 april!

Met vriendelijke groet,

De Evenementencommissie
 
17 apr 2019
Zwembad de Hoorn Afzwemmen zwemvaardigheid
 
22 apr 2019
zwembad Aquarijn Geen zwemmen ivm Pasen
 
8 mei 2019
Zwembad de Hoorn Kijklessen zwembad de Hoorn
 
10 jun 2019
zwembad Aquarijn Geen zwemmen ivm Pinksteren
 
8 jul 2019 18.00 tot 20.00
zwembad Aquarijn Afzwemmen ABC
 
10 jul 2019
Zwembad de Hoorn Afzwemmen zwemvaardigheid
 
© Copyright 2018
Alphense Watervrienden
Terug naar boven